Ansiktsmassage GöteborgAnsiktsmassage Göteborg

Ansiktsmassage är en behaglig och välgörande massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Massagen är lugnande och skönt avstressande.
Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.
Spänningshuvudvärk behandlas med mycket gott resultat.

En ansiktsmassage bidrar till att minska rynkor eftersom blodcirkulationen i ansiktet stimuleras. Samtidigt bidrar ansiktsmassagen också till att kroppen börjar att bygga upp nya hudceller. En massagebehandling i ansiktet kan lindra huduvdvärk, lösa upp muskelspänningar samt göra att ditt ansikte ser piggare ut.

Ansiktsmassage mot huvudvärk och käkspänningar

Många lider av hududverk, migrän och käkspänningar helt i onödan. En enkel ansiktsmassage kan nämligen lindra dessa symptom på ett snabbt och effektivt sätt. Stimulansen som en massage ger kan lösa upp muskelspänningar vilket kan göra att du blir av med huvudverk, att du slutar bita ihop tänderna eller att du slutar gnissla tänder på nätterna.

Minska rynkor och påsar under ögonen

En ansiktsmassage kan även användas i syfte att få ett vackrare ansikte med en bättre hy. En massage kan nämligen bidra till att du slappnar av samtidigt som din puls sänks och blodtrycket går ner. När detta händer utsöndrar kroppen hormonet oxytocin som ökar ditt välbefinnande.

Ansiktsmassagen får dina muskler att slappna av och blodkärlen i ditt ansikte att öka blodcirkulationen. När blodkärlen stimuleras minskar risken för exempelvis mörka ringar under ögonen. Ansiktsmassagen bidrar också till att ansiktets hudceller stimuleras vilket gör att ansiktet stramas åt och får en härlig spänst.Genom att massera området under dina ögon kan du exempelvis minska påsar under ögonen och genom att massera området kring dina tinningar kan du hjälpa din hud att ge spänst som  i sin tur bidrar till att lyfta ansiktet.

  • Massera ansiktet för att öka blodcirkulationen
  • Stimulera ansiktets hudceller för att uppnå cellförnyelse
  • Bidrar till att minska huvudverk, migrän och käkspänningar