Om Wallmans Massage & Friskvård

Wallmans Massage & Friskvård startades 2015 efter drygt 30 år i IT branschen. Jag har alltid idrottat både med lagCertifierad massöridrotter som fotboll och handboll, men framförallt med långdistanslöpning och cykel. I och med att jag alltid idrottat så har jag också alltid varit intresserad av hur kroppen fungerar. Nu har jag lärt mig både teoretiskt men också praktiskt hur kroppen och framförallt hur musklerna och rörelseapparaten fungerar. Jag är certifierad massör av branschrådet Svensk Massage, se mer info här.

Om ni är löpare eller cyklist har ni säkert träffat på mig på Göteborgsvarvet, Hisingen Runt / Västkusten Runt, Nationaldagsloppet, Vätternrundan, Sandsjöbacka Trail Marathon, IronMan i Kalmar eller i Jönköping eller någon annan stans där jag varit med och hjälpt till med trötta muskler.

Jag har utbildat mig till Medicinsk Massageterapeut under 2014 - 2015 på Axelsons Gymnastiska Institut. Under 2015-2016 vidareutbildar jag mig hos Ortopedmedicinska Instituted, under ett år studerar jag AMT (Avancerade Manuella Tekniker). Dessutom så har jag studerat idrottsmedicin och triggerpunktsbehandlingar på Ortopedmedicinska Institutet. Utöver detta använder jag mig av Kinesiotape och Öronakupunktur under mina behandlingar när jag bedömmer det som lämpligt. 2020 utökade jag min kunskap i Dry needling hos Cityterapeutena.

Jag utför även Laserterapi med hjälp av Thor Laser utrustning läs gärna på deras hemsida.
Tag kontakt med mig om ni undrar över något eller skriv in i mitt kontakt formulär.

Certifierad massör

Certifierad massör

Certifierad massör